top of page
Menü

Om Rolko

Rolko Kohlgrüber GmbH er en del af INDUS Holding AG, og en førende global leverandør af rehabiliterings udstyr og industri artikler.
Med selskaber i Tyskland, Danmark, Holland, USA og egen produktion i Kina, yder virksomheden pålidelig rådgivning, støtte og hurtig levering i mere end 80 lande rundt omkring i verden.

Vores mål er at være leverandør til det voksende behov indenfor mobilitet, hos den globale befolkning.På grund af den øgede alder og de demografiske ændringer i befolkningerne, vil vi forblive aktive med innovative kvalitetsprodukter. Internationale mærkevareproducenter, samt de globale detailhandlere stoler på os og vores omfattende produktsortiment. Dette omfatter dæk, hjul og tilbehør til bla. kørestole og rollatorer, samt innovative medicinske produkter til hospitals- -og plejesektoren.

Avancerede hjulløsninger og dæk af høj kvalitet.  Vi betjener også industrikunder indenfor fremstilling af fx. klapvogne, legetøj & cykler, samt  bådtrailer tilbehør og detailhandel.

Se vores image film på de følgende sider og læs historien om Rolko.  Lær at kende vores team af dygtige og engageret medarbejder og få et overblik over vores alsidige produktsortiment. Kundetilfredshed og den højeste service er altid i vores fokus.

Imagebroschüre von Rolko Kohlgrüber GmbH
Vores Imagebrochure
(på engelsk)
Rolko Imagefilm (på engelsk)
bottom of page