Kvalitetsfilosofi

Kvalitetskriterier

Når vi definerer vores kvalitetskriterier, orienterer vi vores arbejde ud fra den aktuelle samfundsmæssige udvikling og ny viden om sundhed, videnskab og teknologi.
Som en dynamisk virksomhed udvikler vi i vort team løsninger, i henhold til kravene fra de enkelte markeder, så disse bliver til pålidelige produkter af høj kvalitet.

 

I vores specifikke prøvebænke, bliver nye innovative produkter testet under de hårdeste betingelser for deres egnethed før serieproduktion. Løbende tests under produktionen, sikrer og overvåger en ensartet produktkvalitet.

Kvalitetssikring

Perfekt skræddersyede testmetoder til stigende produkt og kundekrav, giver Rolko kunder sikkerhed og fleksible tilpasninger til de ændrede tekniske krav. En detaljeret sporbarhed af hvert batch, givet en høj grad af gennemsigtighed på markedet.

Testudstyr

Løbende forbedringer og konstant høj kvalitet opnås gennem et intern og overvåget testsystem, som for eksempel karakteriseret ved bevægelse, tryk eller træk faktorer. Produktion og afprøvning af instrumenter og testudstyr er pålidelig og effektivt, og er genstand for konstant overvågning.

Optimering af processer

Processer er grundlaget for vores daglige arbejde, og disse overvåges og optimeres konstant med hensyn til det maksimale udbytte for vores kunder.

Vores arbejdsstruktur understøttes af regelmæssige kvalitetsmøder, leverandør evalueringer og systemrevision for løbende at forbedre og opretholde eksisterende forretnings- & produktionsprocesser.
Procesoptimering er permanent på vores dagsordenen.

Zum Menü
Zum Menü
Zum Menü

© 2021 Rolko Scandinavia ApS, Suensonsvej 2, 8600 Silkeborg

Tel.: 8720 1888, Mail: info@rolko.dk. All rights reserved.​