Karriere hos Rolko

Rolko gruppen er en del af INDUS Holding AG, og en førende global leverandør af rehabiliterings udstyr og industri artikler.
Med selskaber i Tyskland, Danmark, Holland og egen produktion i Kina, yder virksomheden pålidelig rådgivning, støtte og hurtig levering i mere end 40 lande rundt omkring i verden.

Ledige stillinger i Danmark.

Vi har pt ikke nogle ledige stillinger, men vi vil altid gerne modtage ansøgninger og cv'er fra dygtige kandidater.
Send din ansøgning til rolkodk@rolko.com. Vi bestræber os på at svare inden for 14 dage.

 

Opbevaring af personoplysninger

 

Når du sender os en opfordret ansøgning og CV til en opslået stilling, er det kun udvalgte medarbejdere med ansvar for rekrutteringen, der ser dine personoplysninger. Vi gemmer kun ansøgning og CV så længe det er nødvendigt, dvs. indtil stillingen er besat. Ønsker vi at gemme din ansøgning og CV fremadrettet, beder vi altid om dit forudgående samtykke. Vi opbevarer herefter ansøgning og CV i max. 6 måneder, hvorefter begge dele slettes. Ansøgning og CV gemmes i en beskyttet mappe, som kun de udvalgte medarbejdere har adgang til.

 

Sender du os en uopfordret ansøgning, beder vi altid om dit samtykke til at gemme din ansøgning samt CV, hvis dette har interesse. Med dit samtykke, opbevarer vi din uopfordrede ansøgning samt CV i max. 6 måneder med henblik på at kontakte dig, hvis vi får en ledig stilling der matcher dine kvalifikationer. Det er kun udvalgte medarbejdere med ansvar for rekrutteringen, der får adgang til din ansøgning samt CV, som gemmes i en beskyttet mappe.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage i forhold til opbevaring af både opfordret og uopfordret ansøgning og CV. Kontakt os på rolkodk@rolko.com vedr. spørgsmål til dette.

Zum Menü
Zum Menü
Zum Menü

© 2018 Rolko Scandinavia ApS, Suensonsvej 2, 8600 Silkeborg

Tel.: 8720 1888, Mail: info@rolko.dk. All rights reserved.​