top of page
Menü

Konstruktion/Design

Udover et stort udvalg af standardprodukter og omfattende løsninger tilbyder Rolko også skræddersyede, brugerdefinerede komponenter til rehab- og industrikunder. Ved hjælp af de nyeste CAD-arbejdsstationer der er udstyret med SolidWorks, kombinerer vi viden, kompetence og erfaring.

 

Rolko kunder bliver understøttet i udvikling og implementering af deres egne ideer og produkter, eller Rolko tilpasser et eksisterende standard produkt til kundernes specifikke krav. Således får vores kunder certificerede og pålidelige produkter "engineered in Germany".

Produktdesign

Vores designere skabe designkoncepter for kundespecifikke produkter og konstruerer derefter innovative løsninger og skræddersyede specielle designs i henhold til de ideer vores kunder kommer med.

 

Produktudvikling

En permanent og effektiv produktudvikling sikrer hurtig lancering af produkterne fra vores kunder. En kort vej fra en produkt idé - til et salgbart produkt til vores kunder, er altid en stor fordel i forhold til konkurrenterne.

 

Produktoptimering

Kundens behov, innovation og løbende forbedringer af funktion / kvalitetsstandarder for Rolko produkter har høj prioritet. Derfor investerer vi løbende i nye produkter, teknologier og udvidelse af ekspertise.

 

FEM-beregning

I en FEM-beregning bliver blandt andet komplekse strukturanalyser samt simulering af stabilitet og belastninger gennemført for produkter. Målet med en FEM beregning er en tidlig identifikation af sårbarheder og at øge materialeudnyttelsen før prototyper fremstilles, hvilket giver en billig produktionsopstart.

bottom of page